Телешко бонфиле с манатарки и мус от картофи с трюфел паста
400 гр
Фермерска дъска с телешки кюфтета с трюфел и манатарки и бавно готвени свински ребра в барбекю, поднесени с домашна туршия, печени картофи и занаятчийски айвар, домашно сладко от червени халапеньос и нашата фокача
700 гр
2 кюфтета с гарнитура
350 гр
Ребра с гарнитура
350 гр
Свинско бонфиле приготвено на Су Вит, поднесено с мус от кестени,
върху винен сос и глазирани моркови и пъщарнак и домашно сладко от червени халапеньос
300 гр
300 гр
Сьомга филе с мус от грах и сметанов сос със сушени домати и каперси
300 гр
Бургер с приготвено на бавен огън свинско месо,
зрял чедър, домат, айсберг, карамелизиран лук, домашен сос барбекю, поднесен с чипс от батат и нашата домашна трюфел майонеза
500 гр
500 гр
Бийф Блек Ангъс бургер,
със зрял чедър, домат, айсберг, карамелизиран лук, домашен сос барбекю, поднесен с чипс от батат и нашата домашна трюфел майонеза
500 гр
500 гр
Ризото с пиле, скаморца, едамаме и черен сусам
350 гр
Ризото Миланезе с шафран и пармезан
300 гр
Ризото с тиквички, чери домати и скариди, завършено с хрупкави тарали
300 гр
Ризото с тиква, манатарки и трюфел и салвия
300 гр
Филе от лаврак със сотирани аспержи, мус от земна ябълка и целина, завършено със слама от сладък праз
300 гр
Билково пилешко филе Су Вид с кладница, върху лимоново - картофен мус, завършено с чери конфи
350 гр